G PRO X SUPERLIGHT bežični gaming miš

Igrajte se kao profesionalci. PRO X SUPERLIGHT je profesionalni gaming miš za e-sportiste. Težak manje od 63 grama, opremljen je LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom, najnaprednijim HERO 25K optičkim senzorom i POWERPLAY bežičnim punjenjem. 

ZERØ OPPOSITION

Uklonite sve prepreke pobeđivanju u igrama s našim najlakšim i najbržim PRO mišem ikad. Nezaobilazni je deo opreme koju biraju najbolji svetski profesionalni e-sportisti. Težak je svega 63 grama i pruža pokrete bez gotovo ikakvog trenja. PRO X SUPERLIGHT je rezultat naše filozofije ZERØ OPPOSITION kroz koju postižemo najčistiju moguću vezu između igrača i igre, bez prepreka. Miš je opremljen profesionalnom LIGHTSPEED™ bežičnom tehnologijom povezivanja i naprednim HERO 25K optičkim senzorom. Izdržljiva baterija nudi do 70 sati neprekidne akcije, a miš podržava i POWERPLAY bežično punjenje tokom igre.

ZERØ PREPREKA

PRO X SUPERLIGHT je rezultat naše trajne saradnje s vrhunskim e-sportistima i dizajniran je s jednom jedinom namenom – stvoriti najlakši mogući PRO bežični gaming miš, bez kompromisa u kvalitetu izrade i izdržljivosti konstrukcije, bez gubitaka u profesionalnim performansama koje se očekuju od Logitech G uređaja.

ZERØ ŽURBE

Gaming miš projektovan bez prečica i žurbe. Najlakši Logitech PRO miš, PRO X SUPERLIGHT je revolucionarni proizvod koji je težak manje od 63 grama, gotovo 25% manje od najlakšeg standardnog PRO bežičnog miša. Smanjenje težine je postignuto kompleksnim projektovanjem konstrukcije koje je omogućilo smanjenje težine bez uticaja na performanse.

ZERØ SUMNJE

Naciljajte protivnika u igri bez sumnje u to da li ćete ga pogoditi, jer LIGHTSPEED bežična veza između miša i priloženog prijemnika obezbeđuje kvalitet bežične veze koja je uporediva s žičanom. 

ZERØ PROMAŠAJA

Ekskluzivni Logitech G HERO 25K senzor prilagođen je za intenzivnu igru na turnirima. Pruža neprevaziđenu preciznost upravljanja i ciljanja, brzinu pokreta i konzistentnost performansi.

ZERØ TRENJA

Prostrane PTFE podloge pružaju najmanje moguće trenje za glatke, čiste pokrete koji prate igru i pri najvećim brzinama. Napravljene su bez ikakvih dodataka i dolaze u prirodnoj beloj boji PTFE-a.

ZERØ CO2

PRO X SUPERLIGHT zadovoljava najviše standarde održivosti proizvodnje i sertifikovan je ugljen-neutralan (carbon neutral) proizvod. Naši proizvodni pogoni su postigli neutralni otisak ugljenika zahvaljujući tome što crpe energiju iz obnovljivih izvora i kompenzacije ugljenika.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

PRAĆENJE 

RESPONZIVNOST

TRAJANJE BATERIJE

OSTALE KARAKTERISTIKE

FIZIČKE KARAKTERISTIKE

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA

*Testirano na Logitech G240 Gaming podlozi za miš