G102 LIGHTSYNC gaming miš, beli

Obojite svoju igru! Logitech G102 gaming miš opremljen je LIGHTSYNC tehnologijom osvetljenja i profesionalnim senzorom od 8000 dpi smeštenom u kućištu klasičnog oblika sa 6 tastera.

LIGHTSYNC OSVETLJENJE

Odaberite jednu boju, pomešajte tri, odaberite zabavne prelaze ili napravite svoje! Za savršeno osvetljenje, možete ga uskladiti i s drugim Logitech G LIGHTSYNC uređajima. Tehnologija omogućava i prilagođenost bojama na ekranu, bilo da je reč o igri ili filmu, a može reagovati i na zvuk ili ritam.

PROFESIONALNI SENZOR ZA IGRU

Kvalitetan senzor za igru omogućava precizno praćenje i responzivnost. Prilagodljive osetljivosti od 200 do 8000 DPI, savršeno će se uklopiti u svačiji stil rukovanja mišem. Uz Logitech G HUB softver moguće je programirati do 5 podešavanja.

PROVERENI DIZAJN

Klasični dizajn sa šest tastera pruža udobnost i čvrstinu. Istraživanje, bacanje čarolija, pomeranje kamere – dizajn je samouveren u svakoj nameni. Logitech G HUB softver omogućava postavljanje tastera koji mogu zameniti naredbe sa tastature i pojednostaviti igru.

NAPREDNO ZATEZANJE OPRUGA U TASTERIMA

Napredno zatezanje opruga u tasterima pruža poboljšan i precizan doživljaj klikanja. Zahvaljujući navedenoj tehnologiji i metalnoj opruzi, levi i desni taster miša uvek su u položaju za klik. 

LOGITECH G HUB SOFTVER

G102 će raditi savršeno na svakom računaru, ali je za pristup svim mogućnostima potreban besplatni Logitech G HUB softver. Softver pruža mogućnost upravljanja i sinhronizacije svih kompatibilnih Logitech G uređaja, a može se preuzeti na adresi LogitechG.com/downloads.

DODATNE MOGUĆNOSTI

Svih 6 tastera je programibilno i omogućava mapiranje prečica, tastera sa tastature i makro naredbi. Osetljivost je lako podesiva putem 5 memorisanih podešavanja koja su potom dostupna na jedan klik. G102 ima ugrađenu memoriju, zato se podešavanja ne resetuju prelaskom na drugi računar, već ih trajno možete koristiti. 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

RESPONZIVNOST

DIMENZIJE

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA