Logitech G213 Prodigy gaming tastatura, crna

Logitech G213 gaming tastatura otporna na vodu, s programibilnim RGB osvetljenjem. Snažne performanse i anti-ghosting tehnologije ugrađene u ergonomsko kućište.

GAMING PERFORMANSE

4 puta brža od standardnih tastatura

G213 Prodigy gaming tastatura pojavljuje se sa Mech-Dome tastatura sa membranom iznad mehaničkih prekidača, koje su posebno prilagođene za pružanje izvanredne taktilne responzivnost i profilom performansi sličnom mehaničkim tastaturama. Mech-Dome tasteri dolaze u punoj visini te pružaju maksimalan hod tastera od 4 mm, snagu pritiska od 50 g i tih rad. G213 Prodigy gaming tastatura posebno je dizajnirana za igranje, uz izrazito brz i responzivan osećaj klikanja koji je do 4 puta brži od standardnih tastatura s frekvencijom osvežavanja od 8 milisekundi i  uz pravilno registrovanje pritiska tastera (anti-ghosting) koje vam omogućava kontrolu kada istovremeno pritisnete nekoliko gaming tastera.

JASNE I BRILJANTNE ZONE RGB OSVETLJENJA

Odaberite između 16,8 miliona boja

Moderna tastatura sa 5 individualnih zona osvetljenja sa spektrom od približno 16,8 miliona boja. Promenite boje i prilagodite ih svojim podešavanjima, odnosno posebnim igrama ili pokažite one koje su vam omiljene. Zahvaljujući malom postotku prodiranja svetlosti oko tastera, slova su osvetljenija, a tasteri su briljantni i lakše se mogu pronaći u mraku.*

OTPORNA NA VODU I IZDRŽLJIVA

Dizajnirana za svakodnevni život

Dizajn kućišta i membrane tastature G213 Prodigy prilagođen je za svakodnevni život, s otpornošću na vodu testiranom uz 60 ml tečnosti. Ova tastatura je izrađena tako da se može nositi sa svim aspektima svakodnevnog igranja.

UGRAĐEN OSLONAC ZA DLAN I PODESIVE NOŽICE

Za dugotrajno igranje

Nagib možete podesiti na dva različita nivoa za savršen položaj tastature, a ugrađeni oslonac za dlan vam omogućava dugotrajno igranje bez nelagode i umora.

POSEBNO UPRAVLJANJE MEDIJSKIM SADRŽAJEM

Pokreni, pauziraj, preskoči, prilagodi

Upravljajte zapisom u pozadini bez pauziranja akcije. G213 tastatura dolazi sa posebnim kontrolama za medijske sadržaje koje možete koristiti za reprodukciju, pauziranje i isključivanje zvuka muzičkih i video-zapisa. Pritiskom tastera prilagodite jačinu zvuka ili preskočite do naredne pesme.

PODEŠAVANJE UZ LOGITECH GAMING SOFTVER

Pojednostavite svoju igru

Uz Logitech gaming softver svoju G213 tastaturu možete podesiti kako bi bila još praktičnija i u potpunosti odgovarala vašem stilu. Podesite RGB osvetljenje, dodelite više funkcija određenim tasterima za uštedu vremena i još mnogo toga.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

DIMENZIJE

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA

* Logitech gaming softver je potreban za podešavanje postavki profila