G29 Driving Force volan i papučice, crno-sivi

Doživite osećaj puta s Logitech G29 volanom: realistično upravljanje, precizni odabir brzina, 900 stepeni okretanja na računaru i konzolama PS5, PS4 i PS3.

ZA PLAYSTATION 3, PLAYSTATION 4 I PLAYSTATION 5

Poboljšajte doživljaj igranja na konzoli

Nikad više nećete želeti da se takmičite sa običnim kontrolerom nakon što isprobate Driving Force volan. G29 gaming volan dizajniran je za najnovije trkačke igre za vašu PlayStation®5, PlayStation®4 ili PlayStation®3 konzolu. G29 Driving Force volan, takođe, radi na vašem računaru uz Logitech gaming softver.

DVOSTRUKI MOTOR ZA POVRATNI OTPOR

Osetite svaki pokret težine i klizanje guma

Osetite gume na svakom zavoju i vrsti terena, podupravljanje ili predupravljanje i još mnogo toga. Snažan povratni otpor (force feedback) koji pruža dvostruki motor realistično simulira efekte sile kako biste mogli precizno reagovati.

KVALITETNA IZRADA

Izdržljivi materijali spremni za sve trke

Driving Force volan odlično podnosi pritisak trka i izrađen je za dugotrajnu pouzdanost. G29 volan ima kuglične ležajeve od punog čelika u osovini volana i ručne menjače i papučice od nerđajućeg čelika. Volan za trke prekriven je visokokvalitetnom ručno šivenom kožom, koja pruža izgled i osećaj volana trkačkog automobila visokih performansi i udobniji i dugotrajniji doživljaj.

SPIRALNI ZUPČANICI BEZ PRAZNOG HODA

Čvrsta, glatka i precizna kontrola

Neverovatno glatko i tiho upravljanje. Spiralni zupčanici oblikovani su po uzoru na zupčanike korišćene u automobilskim prenosima za smanjenje neželjene buke i vibracije. Uz zupčanike bez praznog hoda volan i papučice ostaju čvrste i pružaju vam maksimalnu kontrolu. G29 Driving Force trkački volan javlja se sa dugotrajnim i pouzdanim Hall senzorom za upravljanje, koji koristi magnetna polja za određivanje položaja volana.

LAKO DOSTUPNE KONTROLE ZA IGRU

Kontrola je u vašim rukama

Sve su vam kontrole nadohvat ruke. Tasteri za kretanje (D-pad), dodatni tasteri i ručni menjači ugrađeni su u volan. LED svetlosni indikatori smešteni malo iznad središta volana reći će vam tačno kada treba da prebacite u veću ili manju brzinu. Možete zadržati maksimalno ubrzanje bez skidanja pogleda sa staze. Točkić za odabir sa 24 stepena i +/- dugmići na prednjoj strani volana omogućavaju vam da dodatno prilagodite podešavanja vožnje.

OSETLJIVE PODNE PAPUČICE

Podesiva za maksimalnu kontrolu

Zadržite realističan položaj tela tokom vožnje uz odvojene podne papučice koje aktiviraju gas, kočnicu i kvačilo. G29 Driving Force omogućava vam da jednostavno ubrzavate, kočite i menjate brzine, baš kao u pravom automobilu. Nelinearna papučica kočnice oponaša performanse sistema kočenja osetljivog na pritisak za osetljiviji i precizniji osećaj kočenja. Još precizniju kontrolu možete postići ako premestite pločice papučica, što vam omogućava lakše izvođenje manevara petom i prstima. Uz gumene nožice za tvrde površine i patentirani sistem za prijanjanje na tepih, vaše papučice će ostati tamo gde ste ih postavili.

POUZDANO MONTIRANJE

Performanse ostaju uz vas

Volan koji se neće pomerati prilikom oštrih manevara omogućava vam bezbrižnu vožnju. Vaš trkački volan će biti sigurno pričvršćen na sto ili trkačku platformu uz ugrađene stezaljke ili vijke za pričvršćivanje. Svoje trkanje dovedite na viši nivo uz Playseat® simulaciju kokpita.

UPRAVLJANJE OD 900 °

Za realistične okrete na stazi

S maksimalnom rotacijom od 900 stepeni, G29 Driving Force volan možete okrenuti dva i po puta. Stepen okretanja isti je kao kod volana na automobilu.

TRAKA NA VOLANU

Odaberite pravi smer

Olakšajte vožnju uz indikator na volanu koji vam uvek ostaje u perifernom vidu. Traka na volanu vizuelni je indikator smera u kom se volan nalazi.

DODAJTE DRIVING FORCE MENJAČ

Precizno menjanje brzina

U potpunosti prilagodite svoju trkačku platformu za neverovatno realističan doživljaj. Dopunite svoju trkačku opremu Driving Force ručnim menjačem sa 6 brzina.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

VOLAN

PAPUČICE

MATERIJALI

DIMENZIJE

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA

* Popis podržanih igara možete pronaći na veb-stranici https://www.logitechg.com/en-sg/product/g29-driving-force