G305 Lightspeed gaming bežični miš

Logitech G305 gaming miš opremljen je naprednim HERO optičkim senzorom, Lightspeed bežičnom tehnologijom za ultra-brzi odziv od 1 ms i s trajanjem baterije do 250 sati.

BEŽIČNI LIGHTSPEED ZA SVE

Bežični LIGHTSPEED nove generacije sada je spreman za sve gamere

G305 LIGHTSPEED gaming bežični miš dolazi sa značajnim performansama, najnovijim tehnološkim inovacijama, ali i pristupačnom cenom.

BEŽIČNI LIGHTSPEED

Bez žica. Bez ograničenja.

LIGHTSPEED je dokaz da za brzinu nije potrebna žica. Studiozno projektirano sveobuhvatno rješenje igračima pruža slobodu bežičnog povezivanja, ali i brzinu osvježavanja od 1ms.

HERO SENZOR

Performanse od 12.000 DPI i 10 puta veća efikasnost

Logitech G HERO senzor je gaming optički senzor nove generacije koji postiže neverovatne performanse i efikasnost. Bežično igranje bez kompromisa. Imate mogućnost programiranja DPI vrednosti od 200 do 12.000 i čuvanja do 5 profila u integrisanu memoriju. *

IZRAZITO DUGO TRAJANJE BATERIJE

250 sati, jedna AA baterija

HERO senzor i LIGHTSPEED vam zahvaljujući izvanrednoj efikasnosti pružaju do 250 sati igre uz samo jednu AA bateriju. Možete računati na približno 9 meseci standardnog korišćenja uz vrhunske performanse, nakon čega ćete morati promeniti bateriju.** G305 miš se javlja sa svetlosnim pokazateljem koji će vas upozoriti kada nivo napunjenosti baterije dosegne 15%.

IZUZETNO LAGAN

99 grama brze slobode

Logitech G gaming bežični miševi ne moraju biti teški. G305 miš vrlo je lagan – težak je samo 99 grama zahvaljujući laganom mehaničkom dizajnu i izrazito ekonomičnom korišćenju baterije.

6 PROGRAMIBILNIH TASTERA

Fleksibilnost i jednostavnost

Izdržljivost glavnih tastera G305 miša iznose 10 miliona klikova. G305 takođe ima srednji klik, DPI taster i dva bočna tastera koja možete programirati po želji uz Logitech gaming softver. *

NAPREDNO ZATEZANJE OPRUGA U TASTERIMA

Izvanredna responzivnost na klikanje

Zahvaljujući naprednom zatezanju opruga u tasterima, povećana je doslednost levog i desnog tastera miša. Time se smanjuje snaga potrebna za klikanje. Lagan, čist i brz osećaj klikanja na koji se možete osloniti čak i u najintenzivnijim gaming periodima.

IGRAJTE BILO GDE

Ugrađen USB nano prijemnik za pohranu

G305 dolazi s izdržljivom i laganom konstrukcijom, ne zauzima puno prostora i ima ugrađen nano prijemnik za pohranu, što ga čini savršenim saputnikom.

* Logitech gaming softver je potreban za napredna podešavanja.

** Trajanje baterije može varirati u zavisnosti od karakteristika pražnjenja baterije, uslovima korisnika i računara.

NADIGRAJ IH SVE

Obori ih superbrzim LIGHTSPEED bežičnim performansama i vrlo preciznim HERO senzorom. Ovaj miš je ukrašen K/DA stilom i spreman je za nastup — poput Kai’Sae.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Praćenje

Responzivnost

Izdržljivost

OSTALE ZNAČAJKE

DIMENZIJE

visina x širina x dubina

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA