Logitech G333 gaming slušalice sa mikrofonom i dvostrukim driverima

Slušalice za igre Logitech, slušalice PS4, slušalice za igru, slušalice PS4, slušalice Xbox, najbolje slušalice za igre, usputne slušalice ps4, igračke slušalice za računar, slušalice sa mikrofonom, slušalice sa mikrofonom za PS4.

GAMING SLUŠALICE SA MIKROFONOM I DUALNIM ZVUČNICIMA

Slušalice za igre G333 pružaju Hi-Fi zvuk i jasnu komunikaciju na velikom broju uređaja. Možete ih koristiti na računaru, mobilnom telefonu, Xboxu, PlayStationu®, Nintendu® itd. Opremljeni su aux priključkom od 3,5 mm i USB-C adapterom.

DVOSTRUKI DINAMIČKI ZVUČNICI GAMING KVALITETA

Optimalno iskustvo igranja

G333 su dizajnirane specijalno za optimalni gaming doživljaj. Dvostruki zvučnici, jedan za visokotonce i srednjetonce i jedan za bas, pružiće zvuk bogat detaljima za realistični doživljaj virtuelnog sveta u svakoj igri.  

UGRAĐENI MIKROFON I KONTROLE

Kvalitetan mikrofon pruža čistu komunikaciju sa saigračima, a integrisane kontrole omogućavaju brz pristup pauziranju i reprodukciji audio-sadržaja i upravljanju jačinom zvuka, ali i odgovaranje na pozive tokom igre na mobilnom telefonu.

PRILAGOĐENA UDOBRNOST, OGROMNA IZDRŽLJIVOST

Izaberi između više boja i tri savitljiva, meka silikonska nastavka koji  stvaraju optimalni komfor. Čvrsto aluminijumsko kućište je pouzdano i atraktivnog izgleda. 

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

MIKROFON

DIMENZIJE

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA