G513 Carbon mehanička gaming tastatura GX Brown

Mehanička tastatura dizajnirana za precizno igranje. Opremljena je GX prekidačima, USB propusnim priključkom, naslonom za ruke, aluminijumskim kućištem i osvetljenim tasterima.

MINIMALIZAM JE PREDNOST

G513 je gaming tastatura visokih performansi, opremljena omiljenim GX mehaničkim prekidačima. Odvojiv oslonac za ruke od memorijske pene i kućište od aluminijuma G513 čine najboljom tastaturom u svojoj klasi.

LIGHTSYNC RGB

G513 je opremljen RGB osvetljenjem svakog pojedinačnog tastera u ~16.8 miliona boja. Možete napraviti sopstvene animacije boja ili odabrati iz unapred dizajniranih podešavanja. S LIGHTSYNC tehnologijom, osvetljenje može biti usklađeno sa efektima u igrama, zvuku ili bojama na ekranu.

ODABERITE MEHANIČKE PREKIDAČE

Napredni GX mehanički prekidači su rigorozno testirani za najviše standarde izdržljivosti, odziva i preciznosti. Na raspolaganju su GX Blue (pregibni), GX Brown (taktilni) i GX Red (linearni) prekidač.

VRHUNSKA UDOBNOST

Memorijska pena se brzo vraća u početni oblik, svaka upotreba je udobna kao prva. Mekana, snažna i izdržljiva obloga od veštačke kože štiti memorijsku penu od vode i znoja i lako se čisti. Šest gumenih nožica drži oslonac čvrsto na podlozi. Ovaj oslonac je spreman za igru!

ALUMINIJUMSKA LEGURA ZA AVIONE

Kućište tastature je izrađeno od izuzetno čvrste i izdržljive 5052 legure aluminijuma i magnezijuma koja omogućava minimalistički dizajn.

USB PROPUSNOST

Za priključivanje USB uređaja na najpraktičnijem mestu – pored tastature. Dodatni USB kabl spaja propusni USB priključak pune snage s USB priključkom na vašem računaru. Ovaj priključak je idealan za punjenje uređaja ili priključivanje bežičnih miševa punjivih tokom igre.

FUNKCIONALNI TASTERI POD PRSTIMA

Sve funkcije za upravljanje multimedijom i osvetljenjem se nalaze pod prstima. FN taster omogućava pristup mnogim prečicama: podešavanje jačine zvuka, smanjivanje zvuka, promenu svetlosnih efekata i sl. Funkcija FN tastera se može podesiti unutar Logitech G HUB softvera za još širi spektar mogućnosti.

PRILAGOĐENA ZA IGRU

Game mode je popularna funkcija tastature među profesionalnim igračima. Isključuje Windows tastere, ali se pomoću Logitech G HUB softvera može podesiti isključivanje svih tastera koji vam smetaju pri igranju. Za pokretanje Game mode funkcije, jednostavno pritisnite FN + F8. 

DODATNE KAPICE TASTERA

Uz tastaturu dolazi 12 dodatnih kapica drugačije teksture, kako bi se u brzini igre najvažniji tasteri lako osetili pod prstima. Vađenje i promenu tastera olakšava priloženi alat.

26-KEY ROLLOVER I ANTI-GHOSTING

Za pouzdano upravljanje i najintenzivnijim igrama, tastatura podržava istovremeni pritisak na 26 tastera, bez ghostinga

PROGRAMIBILNE MAKRO NAREDBE

Učinite život lakšim, a vašim protivnicima u igri težim. Logitech G HUB softver omogućava programiranje funkcija i makro naredbi koje su potom dostupne putem tastera F1-F12.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

MEHANIČKI PREKIDAČI

DIMENZIJE

POSEBNI TASTERI

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA