G560 LIGHTSYNC gaming zvučnici, crni

Logitech G560 gaming zvučnici omogućavaju vam da uronite u svoje okruženje uz LIGHTSYNC RGB efekte osvetljenja koji automatski reaguju na vaše omiljene igre i muziku.

LIGHTSYNC RGB

Uronite u svoje okruženje uz LIGHTSYNC RGB osvetljenje koje automatski reaguje na vaš sadržaj. Svetlo i boja mogu se sinhronizovati sa onim što je na vašem ekranu, u ritmu reagovati na izvor zvuka i pružiti posebne unapred isprogramirane efekte osvetljenja. Prilagodite svoje okruženje i poboljšajte doživljaj uz ~16,8 miliona podesivih boja.

MONITOR U DRUGAČIJEM SVETLU

Odaberite bilo koje područje na monitoru i dodelite ga bilo kojoj od četiri zone osvetljenja uz Logitech gaming softver (LGS). Odaberite bilo koji deo ekrana i dodelite ga bilo kojoj od četiri zone: levoj i desnoj, zadnjoj i prednjoj. LIGHTSYNC modul čita boje piksela na ekranu i istovremeno ih dinamički usklađuje sa bojom vaših zvučnika. Time se postiže predivno ambijentalno osvetljenje koje vašu sobu uključuje u doživljaj.

IGRE U NAJBOLJEM SVETLU

Svoju sobu ispunite svetom igara. Programeri igara koriste LIGHTSYNC SDK za programiranje efekata boja i animacija za svaku igru. To znači da će spektakularne trenutke, kojima tvorci igara pridaju posebnu pažnju, dodatno poboljšati RGB osvetljenje. Vaše omiljene igre. U najboljem svetlu.

AUDIO VIZUALIZATOR

Uz audio vizualizator možete prirediti svoju zabavu. Vaša muzika će jednostavno oživeti. Niska jačina zvuka ima lagan pulsirajući efekat. Pri visokoj jačini zvuka osvetljenje pulsira u ritmu – zadnja svetla preuzimaju bas, a prednja srednje i visoke tonove. USB povezanost i upotreba Logitech gaming softvera omogućavaju vam da prilagodite boje i efekte osvetljenja.

240 VATI SNAŽNOG ZVUKA

Osetite eksplozivnu akciju uz maksimalnu snagu od 240 vati (120 W RMS) koja napaja subwoofer s donjim isijavanjem zvuka i dva satelitska zvučnika s laganim i snažnim metalnim zvučničkim jedinicama. Ovaj 2.1 sistem zvučnika omogućava vam da čujete sve detalje, tačno onako kako su to zamislili dizajneri igara i zvuka. I to iz raznih uglova zahvaljujući jedinstvenom dizajnu zvučničke jedinice koja pruža bogato zvučno okruženje.

JEDAN ZVUČNIK ZA SVE AUDIO IZVORE

G560 spaja se i meša zvuk iz više izvora: USB, 3,5 mm i Bluetooth®. Uz Logitech Easy-Switch™ jednostavno možete koristiti i prebacivati se između četiri povezana uređaja.

USB veza je potrebna za izvorni digitalni audio prenos, LIGHTSYNC RGB i DTS:X Ultra® surround zvuk.

POMERANJE GRANICA

Potpuno novi doživljaj igara i muzike. Dve zone osvetljenja po zvučniku pružaju zadnju ambijentalnu projekciju za poboljšanje okruženja i prednja svetla za aktivno i informativno osvetljenje. LIGHTSYNC vam omogućava da odaberete paletu od približno 16,8 miliona boja i prilagodite ih svom stilu i podešavanjima.

LOGITECH GAMING SOFTVER

LGS vam omogućava da prilagodite osvetljenje i kreirate sopstvene efekte ili možete odabrati jedno od naprednih LIGHTSYNC podešavanja. Svetla možete podesiti tako da reaguju na bilo koju vrstu sadržaja – igre, video sadržaje ili muziku. Iskoristite napredni audio ekvilizator ili isprogramirajte G-taster tako da aktivira prilagođene komande za bilo koju aplikaciju.

KONTROLA JE U VAŠIM RUKAMA

Kontrola jačine zvuka je u prvom planu. Bluetooth® uparivanje postiže se pritiskom na dugme. Programibilan G-taster ima uobičajeno ciklično menjanje svetline boje, a može se i programirati da pokreće aplikacije ili izvršava makro naredbe unutar igre putem LGS-a. Dugme za uključivanje/isključivanje takođe je nadohvat ruke, na zadnjoj strani desnog satelitskog zvučnika.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

SISTEMSKI ZAHTEVI

DIMENZIJE

SADRŽAJ PAKOVANJA