G703 LIGHTSPEED bežični gaming miš s HERO senzorom

G703 LIGHTSPEED je gaming miš opremljen HERO 16K senzorom. Nova generacija praćenja pokreta, unapređena LIGHTSPEED bežična tehnologija i čak deset puta veća energetska efikasnost u poređenju sa prethodnom generacijom. Zaboravite na punjenje, jer ovaj miš podržava bežično punjenje kroz POWERPLAY tehnologiju!

SRCE HEROJA

HERO 16K naš je najnapredniji senzor s brzinom većom od 400 IPS te 100 – 16.000 DPI vrednosti – bez potrebe za zaglađivanjem, filtriranjem ili ubrzavanjem. HERO 16K je 10x ekonomičniji za razliku od prethodne generacije, baterija je dugotrajnija i lakša.

BEŽIČNI LIGHTSPEED

LIGHTSPEED bežična tehnologija pruža vrhunsku performansu, responzivnost i povezanost za dugotrajno igranje, do 35 sati neprekidne igre sa fabričkim podešavanjem osvetljenja LIGHTSYNC RGB.

BEŽIČNO PUNJENJE POWERPLAY

Ne morate se više nikad brinuti za trajanje svoje baterije. Dodajte sistem bežičnog punjenja POWERPLAY kako biste svoj G703 i druge kompatibilne G miševe punili dok su u mirovanju ili tokom igre.* Samo postavite priloženi POWERCORE umesto dodatnog modula od 10 g za težinu. POWERPLAY sistem bežičnog punjenja prodaje se odvojeno.

UDOBNOST I KVALITET, PRILAGOĐEN VAMA

G703 spaja vrhunsku udobnost, dugotrajnost i performansu sa udobnim dizajnom i gumenim bočnim ojačanjima za kontrolu. Prilagodite svoje igranje dodatnim modulom od 10 g za težinu i 6 programibilnih tastera.

SPREMAN ZA PALJBU

Napredno zatezanje metalnom oprugom drži primarni levi i desni taster na mišu spremnim za paljbu sa manje snage, što znači da možete očekivati izuzetnu osetljivost tastera, responzivnost i postojanost pri svakom kliku.

LIGHTSYNC RGB

RGB osvetljenje punog spektra prilagođava se pokretima unutar igre, zvuku i bojama ekrana, sinhronizujući svu G opremu. Prilagodite animacije i efekte osvetljenja od ~16,8M boja upotrebom Logitech G HUB gaming softvera, pa prilagodite da odgovara vašoj opremi.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

PRAĆENJE 

*Testirano na Logitech G240 Gaming podlozi za miš

RESPONZIVNOST

TRAJANJE BATERIJE

OSTALE KARAKTERISTIKE

FIZIČKE KARAKTERISTIKE

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA