G915 LIGHTSPEED bežična RGB mehanička gaming tastatura

Mehanička gaming tastatura opremljena LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom, LIGHTSYNC RGB osvetljenjem, aluminijumom, dugim trajanjem baterije, multimedijalnim tasterima i novim, niskoprofilnim GL mehaničkim tasterima.

THE NEXT DIMENSION

Napredne gaming tehnologije u prefinjenom, izrazito tankom dizajnu. Potpuna prilagođenost, opremljenost LIGHTSYNC RGB osvetljenjem i dodatnim G-tasterima. Projektovana za igru, opremljena je niskoprofilnim LG mehaničkim prekidačima u tri verzije: pregibni, taktilni i linearni. Doživite G915 LIGHTSPEED i igre u novoj dimenziji.

LIGHTSPEED BEŽIČNA TEHNOLOGIJA

G915 je opremljen profesionalnom LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom koja pruža super-brze 1ms performanse. To je tehnologija koja omogućava e-sportistima širom sveta korišćenje profesionalnih bežičnih uređaja. G915 može raditi i kad je priključen na USB punjač, i omogućava istovremeno punjenje i igranje.

NEVEROVATNO TANKA

G915 tastaturu krasi neverovatno prefinjeno i tanko kućište, koje bez izuzetka sadrži sve savremene funkcije. Izdržljiva, udobna i spremna za intenzivno igranje, G815 zaista je predstavnik naredne generacije mehaničkih tastatura.

EKSKLUZIVNI MATERIJALI

Gornju površinu tastature prekriva aluminijumska legura 5052 koja se spaja s čelikom učvršćenim podnožjem. Izrazito tanki profil, bez kompromisa u čvrstini i izdržljivosti. 

ŽELJENE MOGUĆNOSTI

Svaki detalj na tastaturi postoji s razlogom. Aluminijumski rezbareni kotačić omogućava precizno određivanje jačine zvuka, a meki multimedijalni tasteri omogućavaju intuitivno upravljanje medijskim sadržajima.

ČVRSTINA I IZDRŽLJIVOST

Površine od brušenog metala i tasteri sa slojem protiv masnoće smanjuju otiske prstiju na minimum. Čelična konstrukcija kućišta zadržava strukturu tastature i pri najintenzivnijoj upotrebi.

ERGONOMSKI DIZAJN

Tanak dizajn kućišta i prekidači niskog profila omogućavaju lakše kucanje, jer prsti ostaju u ravni šake, što smanjuje zamor ruku tokom dugog igranja.

NAPREDNA NISKOPROFILNA MEHANIKA

LIGHTSYNC RGB

G915 je opremljen RGB osvetljenjem svakog pojedinačnog tastera u ~16.8 miliona boja. Možete napraviti sopstvene animacije boja ili odabrati iz unapred dizajniranih podešavanja. S LIGHTSYNC tehnologijom, osvetljenje može odgovarati efektima u igrama, zvuku ili bojama na ekranu.

POTPUNA KONTROLA OSVETLJENJA

Zahvaljujući tasterima na samoj tastaturi, podešavanje svetlosnih efekata i jačine osvetljenja nikad nije bilo lakše. Do 7 animacija se može odabrati pritiskom na taster za osvetljenje i pomoću tastera 1-7. Dva dodatna profila koji će zauzimati brojke 8 i 9 se mogu ugraditi putem G HUB softvera.

PROGRAMIBILNOST CELOG SPEKTRA

G HUB softver omogućava izradu beskonačnog broja kombinacija svetlosnih efekata preko cele tastature. Odaberite omiljene boje, efekte ili dizajnirajte sopstvene animacije putem robusnog LIGHTSYNC alata za uređivanje osvetljenja. Alat omogućava i uključivanje uticaja igara, zvuka ili sadržaja monitora na osvetljenje tastature. Rezultat je vrhunsko ambijentalno osvetljenje koje se prožima kroz sve LIGHTSYNC uređaje.

BESKONAČNA KONTROLA

Osim elegantnog i prefinjenog dizajna, tastatura G915 pruža i kompletan set naredbi, dodatnih tastera i softvera koji omogućava pretvaranje vaše tastature u pravu kontrolnu tablu za vaš računar. 

G TASTERI

Pet dodatnih G 5-tastera koji mogu poslužiti za aktiviranje dodatnih funkcija u igrama, sistemske naredbe, pokretanje softvera ili izvršavanje makro naredbi. G HUB softver omogućava postavljanje i skladištenje profila, ali i učitavanje tuđih profila i makro naredbi preuzetih s interneta.

UGRAĐENI PROFILI

Tastatura omogućava pohranu do 3 profila za namenu dodatnih G tastera, za ukupno 15 dodatnih naredbi. Profili se mogu lako odabrati putem tastera M1, M2 i M3 koji su smešteni pri vrhu tastature.

GAME MODE

Game mode je popularna funkcija tastature među profesionalnim igračima. Ovaj taster isključuje Windows tastere, ali se putem Logitech G HUB softvera može podesiti isključivanje svih tastera koji vam smetaju pri igranju.

TRAJANJE BATERIJE

Uživajte u satima neprekidnog igranja uz jedno punjenje. Oznaka potrošnje baterije na tastaturi, kao i Logitech G HUB softver, upozoriće vas kad ste na 15% baterije. Tastatura će se u potpunosti napuniti za svega 3 sata. Igra se može nastaviti i tokom punjenja putem micro USB priključka.

POVEZIVANJE NA VIŠE UREĐAJA

Priključite tastaturu putem LIGHTSPEED bežične tehnologije za brzu, 1 ms vezu ili je povežite putem Bluetooth-a sa drugim uređajem. Tastatura omogućava brzu promenu načina povezivanja pritiskom jednog tastera.

POSEBNI MULTIMEDIJALNI TASTERI

Sve osnovne multimedijalne funkcije su na dohvat ruke posredstvom inteligentno lociranih i raspoređenih dodatnih tastera i točkića za kontrolu jačine zvuka.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

KARAKTERISTIKE

DIMENZIJE

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA