Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED bežična RGB mehanička gaming tastatura, GL Tactile, bela

Doživite novu dimenziju osećaja kucanja, od sada u crnoj i beloj boji. G915 TKL odlikuju LIGHTSPEED bežična tehnologija, napredno LIGHTSYNC RGB osvetljenje i vrhunska izrada od premium materijala. Elegantne lepote, neverovatne čvrstine i performansi, serija G915 kompaktnija je nego ikad.

THE NEXT DIMENSION

Napredne gaming tehnologije u prefinjenom, izrazito tankom dizajnu, od sada u crnoj beloj boji. Potpuna prilagođenost LIGHTSYNC RGB osvetljenja. Projektovana za igru, opremljena je niskoprofilnim GL mehaničkim prekidačima. Doživite G915 TKL i igre u novoj dimenziji.

KOMPAKTAN TENKEYLESS DIZAJN

G915 TKL sadrži iste tehnologije kao i model G915, ali u kompaktnijem dizajnu, što pruža više prostora za kretanje miša. Za dodatnu prenosivost, USB prijemnik se može pohraniti u poleđinu tastature.

LIGHTSPEED BEŽIČNA TEHNOLOGIJA

G915 TKL je opremljen profesionalnom LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom koja pruža super-brze 1ms performanse. G915 TKL može raditi i kad je priključen na USB punjač, i omogućava istovremeno punjenje i igranje.

NEVEROVATNO TANKA

G915 TKL tastaturu krasi neverovatno prefinjeno i tanko kućište, koje bez izuzetka sadrži sve savremene funkcije. Izdržljiva, udobna i spremna za intenzivno igranje, G915 TKL je zaista predstavnik naredne generacije mehaničkih tastatura.

EKSKLUZIVNI MATERIJALI

Gornju površinu tastature prekriva aluminijumska legura 5052 koja se spaja s čelikom učvršćenim podnožjem. Izrazito tanki profil, bez kompromisa u čvrstini i izdržljivosti. 

ŽELJENE MOGUĆNOSTI

Svaki detalj na tastaturi postoji s razlogom. Aluminijumski rezbareni točkić omogućava precizno određivanje jačine zvuka, a meki multimedijalni tasteri omogućavaju intuitivnu kontrolu nad medijskim sadržajima.

ČVRSTINA I IZDRŽLJIVOST

Površine od brušenog metala i tasteri sa slojem protiv masnoće smanjuju otiske prstiju na minimum. Čelična konstrukcija kućišta zadržava strukturu tastature i pri najintenzivnijoj upotrebi. 

NAPREDNA NISKOPROFILNA MEHANIKA

Brzina, preciznost i performanse na koje ste navikli, ali sa upola nižim prekidačima. Niskoprofilni GL mehanički prekidači su rigorozno testirani za najviše standarde izdržljivosti, odziva i preciznosti. Tastatura je dostupna u tri verzije: 

GL Clicky – jasan zvuk klika i osećaj pod prstima

GL Tactile – blagi osećaj pod prstima

GL Linear – u potpunosti gladak pritisak tastera

LIGHTSYNC RGB

G915 TKL je opremljen RGB osvetljenjem svakog pojedinačnog tastera u ~16.8 miliona boja. Možete napraviti sopstvene animacije boja ili odabrati iz unapred dizajniranih podešavanja. S LIGHTSYNC tehnologijom, osvetljenje može biti usklađeno sa efektima u igrama, zvuku ili bojama na ekranu.

POTPUNA KONTROLA OSVETLJENJA

Zahvaljujući tasterima na samoj tastaturi, podešavanje svetlosnih efekta i jačine osvetljenja nikad nije bilo lakše. Do 7 animacija se može odabrati pritiskom na taster za jačinu osvetljenja i pomoću tastera 1-7. Dva dodatna profila koji će zauzimati brojke 8 i 9 se mogu ugraditi putem G HUB softvera.

PROGRAMIBILNOST CELOG SPEKTRA

G HUB softver omogućava izradu beskonačnog broja kombinacija svetlosnih efekata preko cele tastature. Odaberite omiljene boje, efekte ili dizajnirajte sopstvene animacije putem robusnog LIGHTSYNC alata za uređivanje osvetljenja. Alat omogućava i uključivanje uticaja igara, zvuka ili sadržaja monitora na osvetljenje tastature. Rezultat je vrhunsko ambijentalno osvetljenje koje se prožima kroz sve LIGHTSYNC uređaje.

BESKONAČNA KONTROLA

Osim elegantnog i prefinjenog dizajna, tastatura G915 TKL pruža i kompletan set naredbi, dodatnih tastera i softvera koji omogućava pretvaranje vaše tastature u pravu kontrolnu tablu za vaš računar. 

3 UGRAĐENA PROFILA

Tastatura omogućava pohranu do 3 profila u ugrađenoj memoriji. Profili se mogu odabrati putem tastera F1 do F4.

GAME MODE

Game mode je popularna funkcija tastature među profesionalnim igračima. Ovaj poseban taster isključuje Windows tastere, ali se putem Logitech G HUB softvera može podesiti isključivanje svih tastera koj vam smetaju pri igranju. 

IZUZETNO DUGO TRAJANJE BATERIJE

Uživajte u satima neprekidnog igranja na jedno punjenje. Oznaka istrošenosti baterije na tastaturi, kao i Logitech G HUB softver, upozoriće vas kad ste na 15% baterije. Tastatura će se u potpunosti napuniti za manje od 4 sata. Igra se može nastaviti i tokom punjenja putem micro USB priključka.

POVEZIVANJE NA VIŠE UREĐAJA

Priključite tastaturu putem LIGHTSPEED bežične tehnologije za brzu, 1 ms vezu ili je povežite putem Bluetootha s drugim uređajem. Tastatura omogućava brzu promenu načina povezivanja pritiskom na jedan taster.

POSEBNI MULTIMEDIJALNI TASTERI

Sve osnovne multimedijalne funkcije su nadohvat ruke putem inteligentno smeštenih i raspoređenih dodatnih tastera i točkića za kontrolu jačine zvuka.

IGRANJE S BOJAMA

Igranje postaje još zabavnije s novim i svežim Logitech G bojama miševa, tastatura i slušalica. 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

KARAKTERISTIKE 

OSTALE KARAKTERISTIKE

SISTEMSKI ZAHTEVI

SADRŽAJ PAKOVANJA