M190 Bežični miš u punoj veličini sivi

Logitech M190 je bežični miš, u punoj veličini, udobnog oblikovanog dizajna koji prati prirodne konture srednje ili velike šake.

Bežično ćete raditi i slobodno se kretati – do 10 metara udaljenosti. Bežični domet i trajanje baterije može varirati u zavisnosti od korisnika, uslova okruženja i računara. – praktično bez kašnjenja ili ispadanja. Visoki kvalitet ćete dobiti sa 18-mesečnim bežičnim dometom i trajanjem baterije koji može varirati u zavisnosti od korisnika, uslova okruženja i računara. Trajanje baterije, precizno praćenje i skrolovanje po pristupačnoj ceni.

U PUNOJ VELIČINI, POTPUNA UDOBNOST

Optimalna udobnost za vašu desnu ili levu šaku, konturnog oblika, oblikovanom tako da prati prirodne konture većih šaka. Posebno izrađeni tasteri vode vaše prste u idealan položaj, dok dodatna podrška za dlan pruža celodnevnu udobnost.

KVALITET KOJI TRAJE

Dobijte trajnost i pouzdanost koji dolaze od broj jedan svetskog lidera u miševima i tastatura. Bez obzira da li koristite M190 sa laptopom, stonim računarom, kod kuće ili u pokretu, možete računati na ovaj miš. Dobijte beskompromisan kvalitet sa svim osnovnim potrebama po pristupačnoj ceni.

BEŽIČNOST BEZ LAGA

Bežično radite i slobodno se krećite – do 10 metara udaljenosti – praktično bez kašnjenja ili ispadanja. Bez kablova znači bez nereda na vašem stolu – lagani prenos od jednog radnog prostora do drugog.

PRECIZNO PRAĆENJE I SKROLOVANJE BEZ NAPORA

Krećite se lakše zahvaljujući kontrolisanom iskustvu skrolovanja. Optički senzor vam daje glatku i preciznu kontrolu kursora na gotovo bilo kojoj površini.

To podrazumeva precizna kretanja miša bez više dosadnih propuštenih klikova.

18 MESECI. JEDNA AA BATERIJA

Uživajte u korišćenju bez brige 18 meseci – besplatna upotreba. Režim uštede energije automatski se aktivira kada ne koristite miš.

KOMPAKTNI I U PUNOJ VELIČINI

Izaberite pravu veličinu za vas. M190 je posebno oblikovan za srednje i velike šake, idealan za upotrebu na vašem stolu. Za kompaktniji, prenosivi dizajn koji je lak za prenos pogledajte M185.

DIMENZIJE

SISTEMSKI ZAHTEVI

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

ODRŽIVOST

SADRŽAJ PAKOVANJA