TASTATURA LOGITECH G PRO TENKEYLESS MECHANICAL GAMING

Logitech G Pro je mehanička tastatura za igre bez numeričkih tastera, dizajnirana za profesionalce e-sporta. Odlikuje se brzim prekidačima Romer-G, programabilnom RGB rasvetom i kompaktnim dizajnom.

GAMING MEHANIČKA TASTATURA DIZAJNIRANA ZA PROFESIONALNE E-SPORTISTE

Prva Logitech G tastatura s nazivom Pro dizajnirana je i izrađena prema strogim standardima nekih od najboljih svetskih e-sportista. 

Logitech G Pro gaming tastatura – stvorena za izuzetne performanse i pobedu.

NAPREDNA MEHANIČKA TEHNOLOGIJA

Izuzetne performanse

Dugmići za prekidače Romer-G ™ dizajnirani su za pružanje profesionalnih performansi, odziva i trajnosti. Kratak minimalni hod tipke iznosi samo 1,5 mm i čak je 25% brži od standardnih mehaničkih tastera prekidača na konkurentskim tastaturama. Sa savršenom kombinacijom brzine, preciznosti i tihog rada, prekidač Romer-G tihi je pobednik među mehaničkim tasterima igračkih tastatura.

BEŽIČNA TEHNOLOGIJA LIGHTSPEED

Za profesionalne igrače bežični rad uređaja je presudan. Povlačenje kabla izaziva trenje i smetnje, što je neprihvatljivo za e-sportiste. Ova inovativna end-to-end bežična tehnologija uklanja ograničenja latencije, povezivanja i performansi radi postizanja besprekorne bežične veze, bez kašnjenja i sa brzinom odziva od 1 ms.

KOMPAKTNI I IZDRŽLJIV OBLIK

Moderan i lako sklopiv

Kompaktan dizajn tipkovnice bez numeričkog djela omogućuje dodatni prostor na natjecateljskom stolu za pomicanje miša pri niskoj osjetljivosti. Tipkovnica je opremljena odvojivim kabelom, tako da je lako možete prenijeti na slijedeći turnir. Svaka komponenta tipkovnice je izdržljiva i ojačana izuzetno čvrstom čeličnom pločom koja pruža dodatnu stabilnost i snagu tijekom igranja.

NOVI NIVO ODGOVORNOSTI

Inovacija koja nadilazi mehaničke prekidače

Kako bismo postigli još bolje rezultate, uveli smo obradu signala pritiskom na dugme. Navedena obrada predstavlja niz događaja koji pretvara smenu prekidača u USB signal. Kako bi igračka tastatura Logitech G Pro bila što odzivnija, optimizovali smo obradu signala kad se pritisne, čineći odgovor do 10 ms bržim od konkurentskih tastatura. Brzinu ne omogućava samo prekidač, već kompletan sistem, tj. hod skretnice, obrada signala pri hodu prekidača i brzina osvežavanja.

IZUZETNA POUZDANOST

Više od 70 miliona preciznih pritisaka na tastere

Tastatura Logitech G Pro može se pohvaliti inovativnom i pametnom obradom pritiska na taster u kombinaciji sa izdržljivim dvostranim mehaničkim kontaktnim prekidačima Romer-G, čime se gotovo eliminišu mehaničke greške prekidača, poput dvostrukih klikova. Procenjena izdržljivost Romer-G prekidača je 70 miliona klikova, što omogućava dugoročnu tačnost. Cilj je postići pun doživljaj svakog pritiska tastera za ceo život tastature.

ODVOJIVI KABL

Pouzdana i izdržljiva oprema

Profesionalni igrači mogu putovati više od 150 dana godišnje, pa njihova oprema mora biti dovoljno kvalitetna kako bi izdržala celu turneju. Upleteni mikro USB konektor može se ukloniti kako bi se sprečilo pucanje kabla na mestu konektora dok se kreće u putnoj torbi. Zahvaljujući trodelnom dizajnu koji se, takođe, koristi za bežične miševe G403 i G900, konektor je dodatno ojačan i omogućava jednostavno i sigurno povezivanje.

FILTRIRANJE PRITISKA 26 TASTERA

Pritisnite sve tastere

Ponovljeni pritisci tastera omogućavaju precizno izvođenje složenih pokreta. Pritisnite nekoliko tastera i tastere za promenu (Control, Alt, Shift) bilo kojim redosledom u isto vreme i postići ćete ono što ste zamislili filtriranjem do 26 tastera u isto vreme.

LIGHTSYNC RGB

Istaknite glavne tastere kako biste ih lakše pronašli u mraku. Tastatura Pro i bilo koji taster na njoj mogu se prilagoditi u rasponu od približno 16,8 miliona boja. Prilagodite osvetljenje i animacije za turnire sa G HUB softverom i sačuvajte ih u ugrađenu memoriju

12 PROGRAMABILNIH F- TASTERA

Pojednostavite složene zadatke

Koristite Logitech gaming softver za programiranje i dodeljivanje prilagođenih makro naredbi tasterima F1 – F12 i olakšajte sebi život. Izvršite složene naredbe ili pokrenite vremenski regulisan niz akcija ili čarolija pritiskom tastera.

Logitech G HUB softver je potreban za dodeljivanje složenih ili vremenski ograničenih radnji ili naredbi. Makro naredbe uglavnom nisu dozvoljene na turnirima.

3 VISINE I GUMENE NOŽICE

Gumene nožice osiguraće stabilnost tastature prilikom intenzivnog igranja, a nagib se  može podesiti na tri različita stepena za savršen položaj tastature. 

NADIGRAJ IH SVE

Uđite u Summoner’s Rift sa turnirskom tastaturom sa prekidačima GKS Blue Clicki. Bez obzira kog K / DA heroja igrate, od Ahrija do Seraphine, pritisci tastera će biti dovoljno precizni za celu avanturu do Nekusa.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

GX BLUE CLICKY PREKIDAČ

FIZIČNE SPECIFIKACIJE

DRUGE ZNAČAJKE

SISTEMSKE ZAHTEVE

SADRŽAJ PAKOVANJA