POP KEYS bežična mehanička tastatura sa tasterima za emotikone

SPECIFIČNOST KOJA SE ISTIČE

Dopustite svojoj specifičnosti da izađe na videlo uz POP Keys. Uz odgovarajući POP miš vaš radni sto preći će u novu dimenziju boje, dizajna i mogućnosti. 

DAYDREAMLETNJA RAZBIBRIGA.

Mint, lila i žuta poput sunca zajedno čine neodoljivo svež dizajn. Opustite se uz POP Keys u sanjarskom izdanju. 

BLASTBUDITE GLASNI U RETRO STILU

Pokažite vaše retro izdanje uz odvažnu kombinaciju crne, sive i arkadno gamerski žute boje. Učinite da kuckanje na POP Keys emituje eksploziju. 

HEARTBREAKERDUBOKI OSEĆAJI.

Neon koralna udružena s bojom maline izbor je za one koji žele nešto da dokažu. Promenite pravila igre uz POP Keys Heartbreaker.

OSEĆAJI NADOHVAT RUKE

Srećni? Ljuti? Zaljubljeni? POP Keys bežična tastatura dolazi sa 8 zamenjivih emotikon tastera koje možete prilagoditi vašem raspoloženju.* Tastere možete da dodelite vašim omiljenim emotikonima uz Logitech Softver ili izabrati iz menija emotikona one koje najviše koristite prilikom dopisivanja. *Emotikoni i softver su trenutno podržani jedino na Windows i macOS sistemima. 

STARA ŠKOLA KUCKANJA

Doživite kuckanje, u stilu starinske pisaće mašine, koje je zarazno. Ne možete da ne čujete zvuk svakog tastera i osetite svaki pritisak pojedinačnog tastera prilikom kuckanja. 

FN PREČICE

Nemojte da vas vintage izgled POP Keys tastature zavara. Njenih 12 FN prečica pružaju upravo ono što vam treba, pomažući vam da snimite ekran, prebacite glas u tekst*, utišate mikrofon** tokom dugih sastanaka i još puno toga uz jedan pritisak tastera.  *Diktiranje pružaju Windows i macOS sistemi, pa je opcija pretvaranja glasa u tekst dostupna za određene jezike i lokacije. Saznajte više na logitech.com/support/OSdictation. *Zahteva Logitech softver dostupan za Windows i macOS koji možete preuzeti na logitech.com/pop-download

POVEŽITE DO 3 UREĐAJA ODJEDNOM

Pop Keys Easy Switch tasteri omogućavaju vam istovremeno povezivanje i rad na do 3 uređaja uz jedan pritisak tastera. Povežite se na vaš računar, tablet ili mobilni uređaj* uz Bluetooth bežičnu tehnologiju ili Logi Bolt USB prijemnik.  Kompatibilna je s Windows, macOS, Chrome OS, Android, iOS i iPadOS uređajima.* *Softver i emotikoni su trenutno podržani isključivo na Windows i macOS sistemima. 

KOMPAKTNA I UDOBNA 

POP Keys bežična tastatura, iako manjih dimenzija sadrži sve tastere koji vam trebaju. Zaobljeni tasteri odgovaraju vašim prstima, a kompaktan dizajn tastature omogućava bliži položaj miša, više udobnosti i bolji položaj tela. 

UZ VAS NA DUGE STAZE

Baterija POP Keys tastature može da traje do 3 godine* dok tasteri mogu da izdrže do 50 miliona pritisaka (što je jako puno). Možete kreirati, dopisivati se i pokazati svoju specifičnost. *Trajanje baterije može zavisiti od korisnika i računarskih zahteva. 

POKAŽITE SE UZ PUNU OPREMU

Dodajte miš, web-kameru, slušalice i podlogu kako biste upotpunili kućnu kancelariju.

Tehničke specifikacije:

FIZIČKE ODLIKE PROIZVODA

SISTEMSKI ZAHTEVI

Logi Bolt USB prijemnik

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

SADRŽAJ PAKOVANJA